Accommodatie

Third Bridge Campingsite

Botswana > Okavango & Chobe > Moremi National Game Reserve > Third Bridge > Third Bridge CampingsiteThird Bridge Campsite ligt aan de westzijde van het Moremi Game Reserve, aan de rand van het Mbumba Island. De camping ligt centraal voor dagtrips over de loops van Mbuma Island, het maken van een boottrip of een dagtrip naar Xakanaxa of Bodumatau.

Third Bridge Campsite ligt aan de westzijde van het Moremi Game Reserve, aan de rand van het Mbumba Island. De camping ligt centraal voor dagtrips over de loops van Mbuma Island, het maken van een boottrip of een dagtrip naar Xakanaxa of Bodumatau.

Third Bridge beschikt over toiletten en wasgelegenheid met (koud) stromend water.

De camping van Third Bridge beschikt over toiletten en wasgelegenheid met stromend water. Verder zijn er geen andere voorzieningen. U moet daarom alle verdere voorraden evenals brandstof zelf meenemen. Na uw vertrek dient u ervoor te zorgen dat er geen sporen van uw verblijf achterblijven. Het as van uw (kamp)vuur moet u bijvoorbeeld begraven.

Verzorging
Er is geen verzorging.

Prijzen
Geen prijzen bekend.

Kinderen van alle leeftijden zijn welkom.

Third Bridge is een goed gebied voor wild. Regelmatig passeren 's nachts wilde honden, leeuwen en luipaarden langs uw tent. Zorg er daarom voor dat u geen voedsel in de tent legt en dat uw tent hermetisch is afgesloten terwijl u slaapt. Houdt er rekening mee dat bavianen de tenten kunnen openmaken als zij voedsel ruiken.

Vanaf South Gate Maqwee
Vanaf South Gate is de kortste route via First en Second Bridge. De weg loopt door dik mopane bushveld met hier en daar dik zand op de paden. Tijdens het regenseizoen wordt dit pad onvoorstelbaar modderig. De route is 50 km lang en neemt circa 3 uur in beslag

Vanaf North Gate - Kwai
Om bij Third Bridge te komen kunt u zowel vanaf North Gate als South Gate aanrijden. Vanaf North Gate rijdt u eerst naar Xakanaxa om bij de camping zuidwaarts (links) te gaan richting Fourth Bridge (S19.15.138 - E023.24.165). Er loopt een heel scala aan paden in dit deel waarvan een deel naar Fourth Bridge gaat en een deel naar Third Bridge. De weg naar Fourth Bridge is misschien het makkelijkst omdat dit pad breder is en meer bereden wordt. Ga bij Fourth Bridge westwaarts richting Third Bridge (19.14.413 023.21.418). U passeert nu ondermeer Magwexlana Pools.


Adres:Moremi Game Reserve
Plaats:Third Bridge
Telefoon:+(267) 318 0774
Fax:+(267) 318 0775
E-mail adres:xomaesites@botsnet.bw

Om deze accommodatie toe te voegen aan uw persoonlijke reiskoffer, moet u zich eerst registreren. Ga naar deze pagina om uzelf te registreren voor Op Reis Naar Botswana.
Om een pdf van deze accommodatie te downloaden, moet u zich eerst registreren. Ga naar deze pagina om uzelf te registreren voor Op Reis Naar Botswana.


Beschikbaarheid aanvragen?

Vul onderstaand formulier in:

Naam:
Email:
Telefoon:
Aantal kinderen (0-2 jaar):
Aantal kinderen (3-12 jaar):
Aantal personen (12+ jaar):
Aankomstdatum:
Vertrekdatum:
Kamers:
Gewenst aantal
x 1-persoonskamer
x Dubbelkamers
x Twin-kamers
x Familiekamers
x Appartement
Geef eventuele andere kamers aan bij vragen/opmerkingen
Vragen/Opmerkingen:

Let op: Dit formulier wordt rechtstreeks naar de accommodatie verstuurd en niet naar opreisnaarbotswana.nl. Verstuur eventuele vragen / opmerkingen daarom bij voorkeur in het Engels.
CAPTCHA Image
Voer de beveiligingscode in:
 

Fotogalerij

Botswana!

  • Inzoomen
  • Inzoomen
  • Inzoomen
  • Inzoomen

Nieuwsbrief

Vul hier uw e-mailadres in om uzelf in te schrijven voor de Op Reis Naar nieuwsbrief:

Highlights

Third Bridge is een goed gebied om wild te spotten. Leeuwen, luipaarden en wilde honden lopen 's nachts vaak over de camping.
Hoe stel ik mijn reis samen?
Reiskoffer
PDF Downloaden
Annuleringsverzekering


Interessante links