Accommodatie

Piper's Pan Campingsite

Botswana > Ghanzi & Central Kalahari > Central Kalahari Game Reserve > Piper's Pan > Piper's Pan CampingsitePiper's Pan wordt gezien als de waterplaats met vaak een goede kans op het zien van wild. In totaal beslaat de camping 6 staanplaatsen. Voor kampeerders zijn er evenwel verder geen faciliteiten. U moet daarom alles zelf meenemen: water, brandstof, voedsel, emmer en schop.

Piper's Pan ligt in het noordelijke deel van het Kalahari Central Game Reserve op circa 100 kilometer van Deception Valley.

Er zijn geen faciliteiten voor kampeerders. Er zijn bovendien weinig bomen in de buurt; neem daarom houtvuur mee dat u eventueel ook kunt gebruiken als u vast komt te zitten.

Piper's Pan beschikt over 6 staanplaatsen. Voor kampeerders zijn er evenwel verder geen faciliteiten. U moet daarom alles zelf meenemen: water, brandstof, voedsel, emmer en schop om uw eigen latrine te kunnen maken. U dient ervoor te zorgen dat alles is opgeruimd bij het verlaten van de camping. As moet worden begraven en ook van uw latrine mogen geen sporen te zien zijn.

Prijzen
Geen prijzen bekend.

Kinderen zijn welkom.

Vanaf Deception Valley
Vanaf Deception Valley leidt een 100 km lange weg naar Piper's Pan. De weg heeft een ondergrond van klei die kurkdroog wordt in het droge seizoen. In het regenseizoen verandert de weg echter in een glibberig en modderig pad waar u heel gemakkelijk komt vast te zitten.

Vanaf Ghanzi
Neem de asfaltweg naar Kang en draai na 9 kilometer linksaf de oude gravelweg naar Xade op. Na 134 kilometer passeert u de ingang maar pas 26 kilometer verder kunt u zich melden bij het Xade Scout Camp.
Een andere route loopt vanuit Ghanzi loopt via het gebied met commerciƫle farms. Rijdt eerst richting Maun tot bij D'Kar en volg vanaf hier de bordjes richting Grassland Safari Lodge. Het is overigens geen slecht idee om hier een paar nachten door te brengen als u richting Central Kalahari gaat. De lodges zijn gevestigd op hun eigen reserves en hebben meestal een goede wildstand en dito safari's te bieden.
Om Grassland uit te komen gaat u dus bij D'Kar rechtsaf. Volg deze weg tot u 6 kilometer verder bij een groot huis uitkomt. Neem nu het linkerpad en blijf deze weg 54 km volgen. Omdat u op farmgebied bent, moet u diverse malen een hek open maken om verder te kunnen. Vergeet u niet het hek weer te sluiten. Vanaf Grassland is het nog 70 kilometer naar de grens van het park - zonder hekken. Nu gaat u zuid en blijft deze weg 11 kilometer rijden tot bij de Ghanzi-Xade weg. Ga nu links. Na 26 kilometer komt u bij Xade Entrance uit.


Adres:Central Kalahari Game Reserve
Plaats:Piper's Pan
Telefoon:+267 318 0774
Fax:+267 318 0775
E-mail adres:bigfoot@gbs.co.bw

Om deze accommodatie toe te voegen aan uw persoonlijke reiskoffer, moet u zich eerst registreren. Ga naar deze pagina om uzelf te registreren voor Op Reis Naar Botswana.
Om een pdf van deze accommodatie te downloaden, moet u zich eerst registreren. Ga naar deze pagina om uzelf te registreren voor Op Reis Naar Botswana.


Beschikbaarheid aanvragen?

Vul onderstaand formulier in:

Naam:
Email:
Telefoon:
Aantal kinderen (0-2 jaar):
Aantal kinderen (3-12 jaar):
Aantal personen (12+ jaar):
Aankomstdatum:
Vertrekdatum:
Kamers:
Gewenst aantal
x 1-persoonskamer
x Dubbelkamers
x Twin-kamers
x Familiekamers
x Appartement
Geef eventuele andere kamers aan bij vragen/opmerkingen
Vragen/Opmerkingen:

Let op: Dit formulier wordt rechtstreeks naar de accommodatie verstuurd en niet naar opreisnaarbotswana.nl. Verstuur eventuele vragen / opmerkingen daarom bij voorkeur in het Engels.
CAPTCHA Image
Voer de beveiligingscode in:
 

Fotogalerij

Botswana!


Nieuwsbrief

Vul hier uw e-mailadres in om uzelf in te schrijven voor de Op Reis Naar nieuwsbrief:
Hoe stel ik mijn reis samen?
Reiskoffer
PDF Downloaden
Annuleringsverzekering


Interessante links