Accommodatie

North Gate Camp Site Khwai

Botswana > Okavango & Chobe > Moremi National Game Reserve > North Gate - Kwai > North Gate Camp Site KhwaiDe camping bij North Gate ligt te midden van de weidse vlaktes aan de rivier. Op het terrein is tevens het hoofdkantoor van Moremi gevestigd.

Omringd door weidse vlaktes en water aan de noordzijde van Moremi ligt de goed ingerichte North Gate Camp Site.

North Gate beschikt over stromend warm en koud water, douches, toiletten en afvalbakken.

De camping is goed ingericht met water, afvalbakken, toiletten en douches. De douches hebben zelfs warm water.

Prijzen
Camping per persoon per nacht USD 50,00

U dient een reservering te laten zien bij de ingang van het park voordat u wordt toegestaan om naar de camping te rijden. Per overnachting geldt tevens dat u een periode van 24 uur in het park mag zijn. Deze periode geldt van 11 uur in de ochtend op dag 1 tot 11 uur in de ochtend op dag 2.
In 2011 geldt een entréeprijs van 22 usd p.p.p.n. Kinderen onder 16 jaar krijgen 50% korting op entrée en overnachting. Per auto wordt 9 usd per dag in rekening gebracht.

Vanaf Xakanaxa
Vanaf de Xakanaxa landingsbaan rijdt u eerst zo'n 10 kilometer richting South Gate tot u bij een splitsing komt. Hier taat u in noordoostelijke richting linksaf richting Dombo Hippo Pools. Naar North Gate is het in totaal 44 km.

Vanaf Maun
Komend vanuit Maun rijdt u via een asfaltweg naar Shorobe. Vanaf hier ging de weg over in gravel, maar er wordt gewerkt aan asfaltering. In elk geval ligt de Buffalo Fence (corridor om vee en wild te scheiden) 20 kilometer noordelijk van Shorobe. U hoeft niet helemaal tot de Buffalo Fence te rijden, want u gaat 1 kilometer voor het hek linksaf naar South Gate dat 33 kilometer verder ligt. Rechtsaf slaan brengt u bij Sankuyo Village waar ook safari's worden georganiseerd in een gebied dat net ten zuiden ligt van Moremi. Vanaf Southgate/Makwee is het nog 30 km naar North Gat, een rit van ongeveer 1,5 uur.

Vanaf Savute
Vanaf de Savute campsite kunt u kiezen voor twee routes naar de uitgang Mababe. De meest westelijke route (rechts) loopt langs de zogenaamde Magwikwe Sand Ridge, een hooggelegen rand van zandheuvels die vroeger de grens vormden van het grote binnenmeer dat tegenwoordig het droge Savute is. Deze weg wordt de Sand Road genoemd (zandweg). De linkerweg wordt wel de Marsh Road genoemd (moerasweg) omdat deze via de vlakke moerasvlaktes naar het Savute Channel leidt. Deze weg is in het regenseizoen onbegaanbaar door de dikke klei en wordt meestal afgesloten. Naar Mababe Gate is het 21 kilometer. Eenmaal door de gate krijgt u na 1,5 kilometer een splitsing in de weg. U kiest nu voor de rechterweg om naar Moremi te rijden. De weg gaat ondermeer over het Magwikhwe Sand Ridge heen, een pad met zeer veel dik zand. Na 17 kilometer staan borden die de scheiding tussen Chobe National Park en Moremi National Park aangeven. Ga hier rechts en volg de Khwai rivier naar de ingang die 22 kilometer verder ligt. Er liggen veel paden langs de rivier die verwarrend kunnen werken, maar zolang u de rivier in de gaten houdt, komt u altijd bij de ingang terecht. Alle paden leiden namelijk uiteindelijk naar Khwai.


Adres:Moremi Game Reserve
Plaats:North Gate - Kwai
Telefoon:+(267) 318 0774
Fax:+(267) 318 0775
E-mail adres:sklcamps@botsnet.bw

Om deze accommodatie toe te voegen aan uw persoonlijke reiskoffer, moet u zich eerst registreren. Ga naar deze pagina om uzelf te registreren voor Op Reis Naar Botswana.
Om een pdf van deze accommodatie te downloaden, moet u zich eerst registreren. Ga naar deze pagina om uzelf te registreren voor Op Reis Naar Botswana.


Beschikbaarheid aanvragen?

Vul onderstaand formulier in:

Naam:
Email:
Telefoon:
Aantal kinderen (0-2 jaar):
Aantal kinderen (3-12 jaar):
Aantal personen (12+ jaar):
Aankomstdatum:
Vertrekdatum:
Kamers:
Gewenst aantal
x 1-persoonskamer
x Dubbelkamers
x Twin-kamers
x Familiekamers
x Appartement
Geef eventuele andere kamers aan bij vragen/opmerkingen
Vragen/Opmerkingen:

Let op: Dit formulier wordt rechtstreeks naar de accommodatie verstuurd en niet naar opreisnaarbotswana.nl. Verstuur eventuele vragen / opmerkingen daarom bij voorkeur in het Engels.
CAPTCHA Image
Voer de beveiligingscode in:
 

Fotogalerij

Botswana!

  • Inzoomen
  • Inzoomen
  • Inzoomen

Nieuwsbrief

Vul hier uw e-mailadres in om uzelf in te schrijven voor de Op Reis Naar nieuwsbrief:
Hoe stel ik mijn reis samen?
Reiskoffer
PDF Downloaden
Annuleringsverzekering


Interessante links