Accommodatie

KAA Campingsite - Thupapedi

Botswana > Kgalagadi > Kgalagadi Transfrontier Park > Thupapedi Pan > KAA Campingsite - ThupapediKaa Entrance Gate vormt de toegang tot het Kglagadi Transfrontier Park. De camping Thupapdi ligt hier 30 kilometer vandaan op de Swartpan route. Behalve 4 latrines zijn er geen andere voorzieningen. U moet zelf water meenemen. U heeft een 4WD nodig om het park verder in te mogen rijden.

De Kaa Campsites liggen aan de noord en noordwestkant van het Kgalagadi Transfrontier Park en aan de zuidkant van de KAA Kalahari Concessie. Thukapedi is de dichtstbijzijnde op 30 kilometer vanaf de ingang.

Kaa Camping heeft alleen een bushlatrine als voorziening. Verder dient u alles zelf mee te nemen. U kunt tanken in Hukuntsi (146 km). Neemt u voldoende brandstof in jerrycans mee.

Thupapedi is een publieke camping waar vooraf reserveringen voor gemaakt moeten worden bij de Parks Board van Botswana in Maun of Gabarone. Er zijn 6 staanplaatsen beschikbaar. U dient al uw voorraden, water en brandstof zelf mee te nemen. Ook moet u zorg dragen dat er bij vertrek geen afval of andere sporen van uw verblijf te zien zijn.

Verzorging
Compleet zelfvoorzienend. Er is geen water. Wel zijn er vier latrines en bomen die wat schaduw geven.

Prijzen
Geen prijzen bekend.

Kinderen zijn welkom.

Water in de Kalahari is praktisch nergens drinkbaar omdat het te zout is. Neem voldoende water mee waarmee u zowel drink-, was als koelwater voor de motor beschikbaar heeft.
Coordinaten: S  24°24.316 -  E  20°21.184.

Vanaf Hukuntsi
Hukuntsi is een belangrijk dorp voor de Kalahari. Hier zijn nog levensmiddelen te koop, evenals brandstof en water. Vanaf Hukuntsi is tot het Zuid-Afrikaanse Nossob niets verkrijgen. Vanuit Hukuntis rijdt u eerst richting Zutswa Pan, een afstand van 58 kilometer. Zutswa Pan ligt ten zuidwesten van Hukuntsi. Daarna rijdt u ongeveer 25 kilometer bijna noordwaarts richting Ngwatle. Na 25 kilometer komt een afslag naar links die naar Kaa Gate leidt. Ga vervolgens links en rijdt 66 kilometer in zuidwestelijke richting. Op de kruising gaat u rechts richting Kaa Gate, die 9 kilometer verder ligt. Het is overigens ook mogelijk om rechtdoor te rijden tot aan de afzetting en hier rechts te gaan. Kaa Gate is dan nog 5 kilometer.
Vanaf Zutswa Pan is een directe weg naar Kaa Gate maar die wordt gebruikt als jachtgebied. Het is beter om deze weg daarom niet te rijden. Thupapedi ligt 30 kilometer vanaf de Kaa Gate aan de Kaa Wilderness Trail richting Sizatswe Pan en Swartpan aan de Swartpan Loop. Thupapedi is de dichtstbijzijnde camping vanaf Kaa Gate.


Adres:Kgalagadi Transfrontier Park noord
Plaats:Thupapedi Pan
Telefoon:+267 (3) 918 0774
Fax:+267 (3) 918 0775
E-mail adres:dwnp@gov.bw

Om deze accommodatie toe te voegen aan uw persoonlijke reiskoffer, moet u zich eerst registreren. Ga naar deze pagina om uzelf te registreren voor Op Reis Naar Botswana.
Om een pdf van deze accommodatie te downloaden, moet u zich eerst registreren. Ga naar deze pagina om uzelf te registreren voor Op Reis Naar Botswana.


Beschikbaarheid aanvragen?

Vul onderstaand formulier in:

Naam:
Email:
Telefoon:
Aantal kinderen (0-2 jaar):
Aantal kinderen (3-12 jaar):
Aantal personen (12+ jaar):
Aankomstdatum:
Vertrekdatum:
Kamers:
Gewenst aantal
x 1-persoonskamer
x Dubbelkamers
x Twin-kamers
x Familiekamers
x Appartement
Geef eventuele andere kamers aan bij vragen/opmerkingen
Vragen/Opmerkingen:

Let op: Dit formulier wordt rechtstreeks naar de accommodatie verstuurd en niet naar opreisnaarbotswana.nl. Verstuur eventuele vragen / opmerkingen daarom bij voorkeur in het Engels.
CAPTCHA Image
Voer de beveiligingscode in:
 

Fotogalerij

Botswana!


Nieuwsbrief

Vul hier uw e-mailadres in om uzelf in te schrijven voor de Op Reis Naar nieuwsbrief:

Highlights

Thupapedi Campsite ligt aan de Swartpan route, 30 kilometer vanaf Kaa Entrance Gate.
Hoe stel ik mijn reis samen?
Reiskoffer
PDF Downloaden
Annuleringsverzekering


Interessante links