Accommodatie

Deception Valley Campingsite

Botswana > Ghanzi & Central Kalahari > Central Kalahari Game Reserve > Deception Valley > Deception Valley CampingsiteDe waterplaats van Deception Valley trekt in het regenseizoen grote kuddes aan die het overnachten op de campingsite bijzonder interessant kan maken. In het droge seizoen is er veel minder wild te spotten.

Deception Valley Campingsite ligt bij de gelijknamige waterplaats in het noorden van het Central Kalahari Game Reserve op 34 kilometer afstand van de ingang van het park.

Er zijn geen faciliteiten.

De camping heeft 6 staanplaatsen zonder voorzieningen. Neem brandstof, water, voedsel en emmer met schop mee waarmee u uw latrine kunt graven. Zorg ervoor dat bij het verlaten van de camping geen enkel spoor van uw verblijf te vinden is. Overgebleven as van uw kampvuur dient u te begraven.

Prijzen
Geen prijzen bekend.

Kinderen zijn welkom.

Vanaf Matswere Entrance Gate / Mangana
Vanaf de ingang van het park bij Matswere rijdt u eerst 8 kilometer richting het Game Scout Camp om vervolgens richting Deception Valley af te slaan dat 26 kilometer verder ligt. De weg heeft overwegend een harde ondergrond.

Vanaf Piper's Pan
Vanaf Xade en Piper's Pan rijdt u noordwaarts. Na 27 kilometer komt u bij een splitsing waar de weg linksaf richting Phokoje Pan en Tau Pan afbuigt. U houdt hier rechts aan, naar Lathahau en Deception Valley. De weg naar Piper Pan is 100 km en tijdens het droge seizoen prima rijdbaar omdat de ondergrond van klei is. Tijdens het regenseizoen verandert deze weg in een glibberige massa die bijzonder moeilijk te rijden is.


Adres:Central Kalahari Game Reserve
Plaats:Deception Valley
Telefoon:+267 686 0368
Fax:+267 686 1264
E-mail adres:dwnp@gov.bw

Om deze accommodatie toe te voegen aan uw persoonlijke reiskoffer, moet u zich eerst registreren. Ga naar deze pagina om uzelf te registreren voor Op Reis Naar Botswana.
Om een pdf van deze accommodatie te downloaden, moet u zich eerst registreren. Ga naar deze pagina om uzelf te registreren voor Op Reis Naar Botswana.


Beschikbaarheid aanvragen?

Vul onderstaand formulier in:

Naam:
Email:
Telefoon:
Aantal kinderen (0-2 jaar):
Aantal kinderen (3-12 jaar):
Aantal personen (12+ jaar):
Aankomstdatum:
Vertrekdatum:
Kamers:
Gewenst aantal
x 1-persoonskamer
x Dubbelkamers
x Twin-kamers
x Familiekamers
x Appartement
Geef eventuele andere kamers aan bij vragen/opmerkingen
Vragen/Opmerkingen:

Let op: Dit formulier wordt rechtstreeks naar de accommodatie verstuurd en niet naar opreisnaarbotswana.nl. Verstuur eventuele vragen / opmerkingen daarom bij voorkeur in het Engels.
CAPTCHA Image
Voer de beveiligingscode in:
 

Fotogalerij

Botswana!


Nieuwsbrief

Vul hier uw e-mailadres in om uzelf in te schrijven voor de Op Reis Naar nieuwsbrief:

Highlights

In het regenseizoen komen kuddes dieren graag naar de waterplaats van Deception Valley. In het droge seizoen is er veel minder wild.
Hoe stel ik mijn reis samen?
Reiskoffer
PDF Downloaden
Annuleringsverzekering


Interessante links