Accommodatie

Alexander Mc Call Smith Restcamp & Chalets

Botswana > Trans Kalahari > Trans Kalahari Highway > Mokolodi Nature Reserve > Alexander Mc Call Smith Restcamp & ChaletsHet Mokolodi Nature Reserve brengt de bush dichtbij de stad. Slechts op 15 kilometer afstand van de hoofdstad van Botswana ontvouwt zich in dit park de prachtige Botswaanse bush. In het park worden diverse bedreigde diersoorten opgevangen zoals witte neushoorns en cheetahs.
Overnachten is mogelijk in het bijzondere Alexander Mc Call Smith restcamp in het zuidwesten van het park, in comfortabele chalets aan de rand van een heuvel of met eigen tent op de camping.

Het Mokolodi Nature Reserve ligt slechts 15 kilometer van de hoofdstad Gabarone en biedt een ongerepte bushervaring. Overnachten is mogelijk in een eenvoudig restcamp in het zuidwesten van het park, in comfortabele chalets op de rand van een koppie (top van een rots) of op de camping.

In het park worden diverse excursies georganiseerd (kijk onder tabblad excursies) waaronder het aaien van cheetahs, speuren naar witte neushoorn of giraffes en jeepsafari's. Het park heeft verder een restaurant.

In het zuidwesten van het park is het Alexander McCall Smith restcamp gebouwd, genoemd naar de auteur van de humorvolle boeken over Botswana's First Lady Detective. Het restcamp is in de vorm van een traditioneel dorp gebouwd met 5 rietgedekte hutten met 2 enkelbedden en een gezamenlijk toilet.
De 5 chalets op een prachtig uitkijkpunt in het park zijn comfortabel ingericht met een slaapkamer, badkamer en kookgelegenheid. Er zijn 2 chalets met één slaapkamer en 3 chalets met elk twee slaapkamers. De camping beschikt over een gezamenlijk toilet en wasgelegenheid.

Verzorging
De chalets zijn zelfcatering ingericht, maar verder zijn maaltijden in het restaurant verkrijgbaar van dinsdag tot en met zondag. Op maandag is het restaurant gesloten. Via de receptie zijn bushbraai's en bushpicknicks te bestellen.

Prijzen
Geen prijzen bekend.

Kinderen van alle leeftijden zijn welkom, maar een aantal excursies is alleen mogelijk voor volwassenen vanaf 16 jaar.

Door deel te nemen aan de exursies en te overnachten in het restcamp steunt u zowel de fondsen van het Cheetah Conservation Botswana Fund als de locale bevolking.

Vanaf Gaborone
Neem vanuit Gaborone de A1 richting Lobatse. Bij de afslag naar Mokolodi Village blijft u op de A1. Volg deze weg nog 3 kilometer verder en neem daar de afslag Mokolodi Nature Reserve naar rechts. Blijf de weg volgen tot de gate. Het park ligt in totaal 15 kilometer buiten Gaborone.


Adres:Mokolodi Nature Reserve
Plaats:Mokolodi Nature Reserve
Telefoon: (267) 316 1955
Fax:(267) 316 5488
Mobiel:(267) 7356 6074
E-mail adres:information@mokolodi.com
Website:www.mokolodi.com

Om deze accommodatie toe te voegen aan uw persoonlijke reiskoffer, moet u zich eerst registreren. Ga naar deze pagina om uzelf te registreren voor Op Reis Naar Botswana.
Om een pdf van deze accommodatie te downloaden, moet u zich eerst registreren. Ga naar deze pagina om uzelf te registreren voor Op Reis Naar Botswana.


Beschikbaarheid aanvragen?

Vul onderstaand formulier in:

Naam:
Email:
Telefoon:
Aantal kinderen (0-2 jaar):
Aantal kinderen (3-12 jaar):
Aantal personen (12+ jaar):
Aankomstdatum:
Vertrekdatum:
Kamers:
Gewenst aantal
x 1-persoonskamer
x Dubbelkamers
x Twin-kamers
x Familiekamers
x Appartement
Geef eventuele andere kamers aan bij vragen/opmerkingen
Vragen/Opmerkingen:

Let op: Dit formulier wordt rechtstreeks naar de accommodatie verstuurd en niet naar opreisnaarbotswana.nl. Verstuur eventuele vragen / opmerkingen daarom bij voorkeur in het Engels.
CAPTCHA Image
Voer de beveiligingscode in:
 

Fotogalerij

Botswana!

  • Inzoomen
  • Inzoomen
  • Inzoomen
  • Inzoomen
  • Inzoomen
  • Inzoomen

Nieuwsbrief

Vul hier uw e-mailadres in om uzelf in te schrijven voor de Op Reis Naar nieuwsbrief:

Highlights

Aai een cheetah, speur naar de sporen van een witte neushoorn en steun het werk van de Cheetah Conservation Botswana.
Hoe stel ik mijn reis samen?
Reiskoffer
PDF Downloaden
Annuleringsverzekering


Interessante links